Grävarbeten Bålsta

Hjulschakt ger dig Kvalitativt arbete Flexibla lösningar

Välkommen till Hjulschakt när du i Bålsta önskar hjälp med grävarbeten! Vi erbjuder huvudsakligen grävmaskinstjänster och mindre entreprenader för företag men även till privatpersoner i mindre skala. Med 15 års erfarenhet i branschen garanterar vi kvalitativa och effektiva lösningar för alla dina markprojekt.

Kontakta oss idag och upplev skillnaden med Hjulschakt. Vi finns här för att hjälpa dig på bästa sätt utifrån dina behov.

Grävarbeten Bålsta

VILKA vi är

Hjulschakt är ett erfaret företag inom markentreprenader som har sin bas i Bålsta. Med 15 års erfarenhet i branschen erbjuder vi professionella grävmaskinstjänster och utför mindre entreprenader. Vi hyr ut oss själva som maskinförare till företag och säkerställer högsta kvalitet i varje projekt.

Grävarbeten Bålsta

Vad vi gör

Vi på Hjulschakt erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom markentreprenader. Vår expertis omfattar grävarbeten, maskinföraruppdrag och schaktarbete. Vi strävar efter att leverera kvalitativa och effektiva lösningar som uppfyller dina specifika behov och krav, oavsett projektets storlek.

Grävarbeten Bålsta

Vårt tjänsteutbud

Grävarbeten Bålsta

Hjulschakt erbjuder högkvalitativa markarbeten med fokus på effektivitet och noggrannhet i området kring Bålsta. Vi är specialiserade på grävarbeten, maskinföraruppdrag och schaktarbete. Med över 15 års erfarenhet garanterar vi professionella och pålitliga tjänster som uppfyller dina behov.

Bålsta

076-556 10 59
Grävarbeten Bålsta